Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MISTER P

Η Ελληνική εταιρία παιχνιδιών Mister-P δραστηριοποιήθηκε το 1967, όταν ο Mister P ξεκίνησε την δραστηριότητά παράγωντας  πλαστικά παιχνίδια κυρίως αυτοκίνητα και άλλα οχήματα   που είχαν εξαιρετική επιτυχία  λόγω της πολύ καλής  ποιότητάς τους αλλά και επειδή ολα τα μέρη του παιχνιδιού διατιθονταν και σαν ανταλλακτικά  σε περίπτωσιη που κάποιο έσπαγε.

 

Τα παιχνίδια Mister P, γνωστά με το σλόγκαν «Τα Μόνα Με Ανταλλακτικά Και Service», ήταν το μόνα παιχνίδια στην Ελλάδα που υποστηρίζονταν από Ανταλλακτικά και Service Δωρεάν!

 

Το ποιό επιτυχημένο παιχνίδι του mister P ήταν ενα αυτοκίνητο το γνωστό Mini Cooper ένα παιχνίδι  που τα περισσότερα  παιδιά στην Ελλάδα του 1970 είχαν παίξει.

 

Το 1990 η εταιρία ξεκινάει την δεύτερη δραστηριότητα στον χώρο του παιδιού, με ένα τεράστιο για την εποχή Βρεφικό Πολυκατάστημα 2.000 τμ που ασχολείται με πώληση βρεφικών ειδών και παιχνιδιών φυσικά.

 

Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων αλλά και τον ενθουσιασμό του πρωτόπειρου, το 1997 οι υπεύθυνοι του καταστήματος διαμόρφωσαν έναν τεράστιο χώρο σε παιχνιδότοπο και τον ονόμασαν Mister P PLAYPARK.

 

Έτσι λοιπόν όταν ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε τι σημαίνει Παιχνιδότοπος, και πριν ακόμα δημιουργηθεί η ανάγκη στο ευρύ κοινό για χώρους παιχνιδιού, ο Mister P παρουσιάζεται με έναν υπέροχο «καθαρό», φωτεινό παιχνιδότοπο με φανταστική θέα.

Social Share